DESPRE LADY’S

Compania Lady’s aduce pe piata romaneasca produse cosmetice foarte bune, comercializate prin vanzari directe. Eliminand cheltuielile suplimentare pentru reclama, Lady’s mentine preturile la un nivel scazut fata de competitorii directi, adresandu-se astfel unor categorii mai mari de public.
Produsele Lady’s sunt de cea mai buna calitate si se potrivesc perfect cu dinamica stilului de viata al generatiei actuale. Veti fi cu adevarat uimit de raportul calitate – pret excelent al produselor noastre!

PRODUSE UNICE

Dintre numeroasele produse oferite de compania LADY’S se pot aminti :
Parfumuri cu esente din Franta
Cosmetice Franta si Germania
Produse de ingrijire Dama|Barbati|Copii
Sapunuri naturale
Vopsea de par fara amoniac
Bijuterii, ceasuri, cadouri

Cu LADY’S petreci mai mult timp alaturi de prieteni si familie !

Tu intrebi, Noi raspundem !

Cum primesc produsele comandate ?
Livrare gratuita prin curier in 2170 de localitati! Pentru localitatile care nu se afla in aria de distributie a curierului, comenzile se trimit gratuit prin posta romana.
Ce avantaje am ?
Inscrierea este gratuita, cataloagele si testerele ca si alte materiale de lucru sunt gratuite, astfel incat va fi foarte usor sa incepeti promovarea imediat.Obtineti cele mai mari reduceri de pe piata: 42% din vanzarile proprii.
Cine poate deveni Reprezentant LADY’S ?
Salariate, eleve, studente, persoane care doresc sa isi suplimenteze veniturile intr-un mod placut si usor.
Ce atributii are un reprezentant LADY’S ?
Comandarea catalogului gratuit si prezentarea acestuia cat mai multor persoane. Preluarea comenzilor pe baza catalogului si comandarea produselor pe site. Distribuirea produselor catre clienti.  
10Ani de Seriozitate si Profesionalism
1100Produse Introduse
300000Materiale de Prezentare
4Marci Proprii